Deseori se intampla sa ai nevoie de un credit la care sa obtii banii cat mai rapid. Sunt persoane fizice care imprumuta bani fara dar si poate si in Romania.

Multa lume nu vrea sa mai aiba parte de bataia de cap generata de imprumuturile bancare, motiv pentru care cauta oameni seriosi care ofera bani imprumut urgent.

Atunci cand ramai fara niciun leu pana la salariu e important sa ceri ajutorul. Atentie insa ca exista oameni rau intentionati care percep taxe in avans pentru banii imprumutati.

De aceea cel mai bine este sa apelezi oricand la institutii autorizate. In aceasta categorie se incadreaza si institutiile financiare nebancare licentiate de catre BNR.

Este extrem de important sa alegi un IFN autorizat atunci cand vrei un credit urgent online.

In ultima vreme au aparut pe internet foarte multe anunturi generate de persoane fara scrupule si care pretind ca acorda bani imprumut online. Acestea nu sunt anunturi pe care trebuie sa le iei in seama, deoarece de fiecare data vor percepe tot felul de taxe inainte de asa-zisa acordare a creditului.

Sunt si oameni seriosi care acorda bani imprumut?

Da, iar acesti oameni sunt angajati de obicei la o institutie financiara nebancara. Doar un consilier de credit autorizat sau un broker poate oferi credite intr-un cadru perfect legal. Suma unui credit iti este comunicata doar dupa o analiza riguroasa facuta de catre consultant la IFN-ul la care lucreaza.

Toate celelalte anunturi de pe internet in care se pretinde ca se ofera bani imprumut prin notar sau cu dobanda sunt de obicei false si nu trebuie luate in considerare.

Disperarea nu aduce nimic bun, iar de aceea trebuie sa analizezi foarte bine toate aspectele atunci cand primesti o oferta de credit online.

Trebuie sa te atentionam ca atat pe facebook cat si in celelalte medii de socializare gasesti zilnic anunturi false si tepe de la asa-zisi oameni care ofera bani imprumut urgent.

Dupa cum am mentionat si pana acum nu exista pana in prezent persoane fizice care sa acorde credite intr-un cadru legal. Pentru a desfasura o activitate de creditare e nevoie de o autorizare speciala.

Nu iei bani de la banca? Mai exista o solutie

Cea mai comuna problema a celor care au fost rau platnici este ca nu mai pot obtine bani de la o banca si atunci se gandesc sa ia un imprumut de la persoane fizice. Daca aceste persoane nu sunt rudele tale sau cel mult prietenii tai, e recomandat sa stai departe de astfel de oferte. De obicei in aceste cazuri fie sunt cerute garantii imobiliare, fie e vorba doar despre un anunt fals postat pe internet.

Daca vrei totusi bani imprumut online si fara avans…

E cazul sa apelezi la o institutie financiara nebancara care acorda credite doar cu buletinul in 24 de ore.

Aici putem mentiona mai multe institutii de credit precum Ferratum sau Mobilo Credit, unde intreg procesul de finantare este securizat si autorizat. Chiar daca esti rau platnic sau inca mai ai de platit rate la banca exista aceasta solutie de care te poti agata pentru a primi maxim cateva mii de lei.

Nu trebuie sa apelezi astfel la persoane necunoscute care ofera bani imprumut deoare ai la indemana solutii de credit mai avantajoase din punct de vedere legal pentru tine. Cel mai comun beneficiu este imprumutul fara dobanda acordat de catre IFN-uri clientilor noi.

Nu trebuie sa mergi la un notar sau sa semnezi contracte cu clauze ascunse atunci cand te gandesti sa iei un credit nebancar. Aplicarea presupune doar trimiterea unei copii de pe buletin.

Nu trebuie sa dai un avans atunci cand iei bani imprumut de la IFN si acest lucru este avantajos in situatia in care nu ai o situatie financiara foarte buna.

Daca vrei asadar sa iti imbunatatesti situatia financiara de moment poti apela oricand la un credit nebancar autorizat si trebuie sa ai doar o singura grija: sa platesti la timp ratele.

De ce ai mai fi interesat de bani imprumut de la persoane fizice cand exista institutii financiare nebancare autorizate ce acorda oamenilor seriosi credite fara avans online?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *