Nu ai cont bancar dar vrei sa te folosesti de un credit de la IFN?

Cele mai multe institutii nebancare accepta doar clientii care incaseaza salariul pe card. Dar pe ici pe colo mai sunt si IFN-uri la care poti aplica fara extras de cont.

Stii de ce se cere acest document?

Pentru ca e o dovada concreta ca ai un venit. Gratie extrasului de cont se verifica foarte usor acest lucru. Si aprobarea este mai rapida deoarece nu se mai verifica mai multe documente.

In acest mod pentru urgente de moment iei un credit in aceeasi zi.

Daca nu ai card de salariu atunci trebuie sa dovedesti in alt mod sursa ta principala de venit.

Dupa cum spuneam, acum IFN-urile functioneaza online si putine dintre ele accepta alt document de venit. Va trebui sa ceri o adeverinta de salariu de la angajator si uneori e nevoie si de contractul de munca.

Acest lucru ingreuneaza procesul de creditare pentru ca verificarea acestor documente aditionale necesita mai mult timp.

La fiecare IFN sunt acum formalitati minimale si daca aveai un extras de cont la indemana era posibil un imprumut pana la salariu primit imediat.

Acelasi lucru il putem spune si despre refinantari deoarece acestea sunt disponibile cand ai cont bancar. Trebuie precizat ca exista o serie de IFN-uri care acorda credite la domiciliu.

Acestea sunt la fel de urgente ca si cele online numai ca e nevoie de deplasarea agentului de credit la domiciliul tau.

Inchei de acasa contractul de credit dar se solicita totusi adeverinta de venit. Sunt IFN-uri care promit un imprumut in 2 ore dar acest lucru se intampla numai atunci cand se aplica online.

Daca nu ai cont bancar atunci poti primi de obicei credit la domiciliu si aprobarea acestuia dureaza cel putin 24 de ore.

Faptul ca se acorda fara extras de cont nu inseamna ca nu trebuie sa ai niciun venit. Orice companie de credit se va informa daca ai un venit minim necesar pentru a putea returna banii.

Situatia in care nu ai card sau cont de salariu nu te exclude automat de la accesarea unui credit nebancar, doar ca in cazul tau aprobarea poate dura mai mult.

Nu doar Provident ofera credite la domiciliu in 2020; mai sunt cateva care fie au un sediu, fie colaboreaza cu brokeri care se deplaseaza la domiciliu.

Care este perioada maxima pe care se poate aplica?

Exista si un aspect pozitiv atunci cand apelezi la un imprumut la domiciliu. IFN-urile care au in oferta acest serviciu pot incheia contracte de credit cu plata in mai multe rate. Acest lucru e benefic daca ai un salariu mic si nu poti returna toti banii odata.

Ratele le poti plati de obicei la sediu sau la agentul de credit in functie de cum ai semnat contractul.

Ai trimis un numar mare de cereri dar IFN-urile ti-au spus ca nu respecti conditiile lor?

Mai poti apela in acest caz la un imprumut la CAR deoarece acestia nu cer extrs de cont. Problema e ca trebuie sa fii membru de mai mult timp ca sa primesti credit.

Persoanele care apeleaza des la IFN-uri au de obicei probleme mici cu banii. Problema este ca mai mereu se solicita un cont bancar pentru ca banii sa fie trimisi rapid.

Este esential sa tinem cont ca mai exista si solutia creditului la domiciliu. Astfel putem depasi problemele care necesita o suma de bani.

Din analizele noastre reiese ca un credit fara extras de cont este putin mai costisitor deoarece IFN-ul trebuie sa isi asume si plata angajatilor care efectueaza deplasarile acasa la client.

In orice oras este disponibila aceasta oferta de credit la domiciliu in 2020. Cel mai adesea o folosesc pensionarii care sunt imobilizati sau care se deplaseaza mai greu.

Desi acum multi pensionari incaseaza pensia pe card e totusi dificil ca acestia sa aplice online cand au o varsta inaintata si nu se descurca pe internet.

Sunt multe persoane care lucreaza in constructii sau in alte domenii ca muncitori necalificati si iau salariul in mana. De asemenea mai sunt persoane care incaseaza salariul saptamanal in mai multe transe. E logic ca acesti oameni sa fie interesati de un credit fara cont bancar.

Trebuie sa distingem corect ofertele unui IFN astfel incat sa beneficiem de conditii avantajoase pentru situatia noastra.

Este relevanta dobanda la care ne imprutam dar si perioada pe care o facem, eventualele comisioane, etc. Toate aceste informatii e necesar sa fie trecute in contract.

Cand te poti imprumuta pana la salariu daca nu ai cont bancar?

Oricand dar asa cum am stabilit, totul este mai simplu cand ai acest document de venit. In lipsa lui ti se va cere la orice IFN adeverinta de salariu pentru a reusi sa fii aprobat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *