Se pare ca persoanele care au intarziat in trecut pot lua din nou credite pentru rau platnici 2020.

Incepand de acum nu trebuie sa mai strabati sediile bancilor pentru ca poti primi un imprumut online.

Procedura este clara si pot beneficia de un credit pentru rau platnici toate persoanele care au un venit. Tinem sa mentionam ca nu mai conteaza numarul de zile in care ai intarziat fiindca se face doar verificarea venitului, nu si verificarea in Biroul de Credit.

Se impune sa spunem ca procedura nu e una universala, dar din experienta noastra orice ifn care acorda credite pentru rau platnici verifica sumar istoricul negativ.

In situatia in care esti restantier probabil ca te-ai oprit mai intai la o banca pentru a lua un imprumut de nevoi personale insa aici ajunge sa intarzii numai 30 de zile pentru a-ti fi refuzata cererea de credit.

Bancile au in departamente mai multi angajati insarcinati sa verifice situatia din Biroul de Credit a fiecarui solicitant. Important este ca sunt si banci mai flexibile care iti permit uneori sa te imprumuti daca intarzierea din Biroul de Credit nu a tinut de tine si a fost bine intemeiata.

Dar in cazul in care ai aplicat la o anumita banca si ai fost respins mai poti face o solicitare cu mai multe sanse de aprobare la un ifn care are in oferta credite pentru rau platnici.

Faptul ca te afli in Biroul de Credit nu reprezinta o situatie tragica. Daca ai un salariu modest si mai trebuie sa platesti si chirie si alte cheltuieli cu educatia celor mici, atunci e aproape inevitabil sa ramai in urma cu plata ratelor.

De fiecare data cand se intampla asta trebuie sa iti repari rapid greseala si sa ajungi cu platile la zi. Cand ai nevoie de cativa bani in plus si crezi ca te poti descurca cu o rata in plus te poti imprumuta la un ifn pentru rau platnici 2020.

Deja ifn-urile care acorda credite pentru rau platnici au devenit cunoscute printre majoritatea celor cu istoric negativ. Dar nu toti oamenii au inteles cum functioneaza acestea.

Mecanismul e foarte simplu si il putem compara cu niste banci care ofera doar un tip de serviciu: credite. Avand in vedere acest aspect este de inteles ca dobanzile practicate vor fi mai mari. Daca iti platesti insa ratele vei scapa de alte costuri si vei folosi aceste credite ifn doar pana la salariu.

Putem avea surpriza neplacuta a unor dobanzi penalizatoare de la ifn-uri numai in cazul in care uitam sa platim ratele sau atunci cand ne-am indatorat peste masura si nu mai avem efectiv cum sa dam banii inapoi.

In acele momente important e sa vorbim imediat cu institutia de la care ne-am imprumutat ca sa gasim o solutie de refinantare.

Destul de des se intampla sa ai doar cateva luni de intarziere la un credit din trecut si bancile sa te respinga din cauza ca esti rau platnic.

In aceste situatii poti acoperi o nevoie urgenta de bani doar printr-un imprumut CAR sau ifn. Intre o banca si ifn vor fi mereu diferente si singurul considerent serios pentru care merita sa aplici la un ifn este atunci cand esti rau platnic.

Dureaza minim 4 ani pana cand esti scos din Biroul de Credit si nici dupa aceea nu exista o promisiune ferma ca vei lua un imprumut.

Evident ca vei avea mai multe sanse aflandu-te in situatia de a nu te numara printre restantierii activi. Nimeni nu stie insa daca vei avea acelasi nivel de salariu sau aceeasi vechime.

Modul de abordare al cererilor de credit la un ifn e mult mai flexibil. De obicei primesti banii ceruti daca frecventezi un loc de munca de cateva luni si deci ai sigur un venit.

Banci care acorda credite pentru rau platnici

La banca ti se cer uneori si codebitori, ceea ce evident ca prelungeste procesul de aprobare. Dar cea mai mare deosebire dintre o banca si un ifn consta in faptul ca deseori numai ifn-ul acorda credite pentru rau platnici in 2020.

Trebuie sa recunoastem ca acesta este un lucru aproape imposibil la banci.

Pierderea locului de munca nu echivaleaza neaparat cu faptul ca nu mai poti sa iei un imprumut. Sunt ifn-uri care accepta diferite indemnizatii si nu doar clasicul venit din salariu.

Avand in vedere ca majoritatea persoanelor iau bani de la ifn-uri doar pentru o luna, sumele nu depasesc de obicei 1800 lei.

One Reply to “Credite rau platnici 2020. Primesti imprumut cand ai intarziat?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *